Politika e privatësisë për ZERI

Tek ZERI.app, e aksesueshme nga ZERI.app, një nga përparësitë tona kryesore është privatësia e vizitorëve. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban llojet e informacionit që mblidhen dhe regjistrohen nga ZERI.app dhe si i përdorim ato.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacione rreth Politikës sonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni përmes postës elektronike në info@zeri.app.

Rregullorja e përgjithshme për mbrojtjen e të dhënave (GDPR)

Ne jemi Kontrolluesit e të dhënave të tuaj.

Baza ligjore e ZERI-it për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit personal të përshkruar në këtë Politikë të Privatësisë varet nga Informacioni Personal që mbledhim dhe konteksti specifik në të cilin ne mbledhim informacionin:

  • ZERI duhet të kryejë një kontratë me ju
  • Ju keni dhënë lejen e ZERI-it për ta bërë këtë
  • Përpunimi i informacionit tuaj personal është në interesa legjitime të ZERI-it
  • ZERI duhet të zbatojë ligjin

ZERI do të ruajë informacionin tuaj personal vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet e përcaktuara në këtë Politikë të Privatësisë. Ne do të ruajmë dhe përdorim informacionin tuaj në masën e nevojshme për të përmbushur detyrimet tona ligjore, zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe zbatimin e politikave tona. Politika jonë e privatësisë u krijua me ndihmën e GDPR Privacy Policy Generator.

Nëse jeni banor i Zonës Ekonomike Evropiane (EEA), ju keni të drejta të caktuara për mbrojtjen e të dhënave. Nëse dëshironi të informoheni se çfarë informacioni personal kemi në lidhje me ju dhe nëse dëshironi që ai të hiqet nga sistemet tona, ju lutemi na kontaktoni.

Në rrethana të caktuara, ju keni të drejtat e mëposhtme për mbrojtjen e të dhënave:

  • E drejta për të shtuar, azhurnuar ose për të fshirë informacionin që kemi mbi ju.
  • E drejta e korrigjimit.
  • E drejta e kundërshtimit.
  • E drejta e kufizimit.
  • E drejta për transportueshmëri të të dhënave
  • E drejta për të tërhequr marreveshje

Skedaret log

ZERI.app ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këto skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë të analitikës së shërbimeve pritëse. Informacioni i mbledhur nga skedarët e logeve përfshin adresat e protokollit në internet (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit Internet (ISP), datën e veprimit, faqet referuese / dalëse, dhe ndoshta numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me ndonjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, përcjellja e lëvizjes së përdoruesve në uebfaqe dhe mbledhja e informacionit demografik.

Politikat e privatësisë

Ju mund të këshilloheni me këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin nga partnerët reklamues të ZERI.app.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si cookie, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat dhe lidhjet e tyre përkatëse që shfaqen në ZERI.app, të cilat dërgohen direkt në shfletuesin e përdoruesve. Ata automatikisht marrin adresën tuaj IP kur kjo të ndodhë. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se ZERI.app nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookie që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politikat e privatësis të palëve të treta

Politika e privatësisë e ZERI.app nuk vlen për reklamuesit ose faqet e internetit të tjera. Kështu, ne po ju këshillojmë të konsultoheni me Politikat përkatëse të privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të hiqen dorë nga opsionet e caktuara.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve tuaja të shfletuesit individual. Për të ditur informacion më të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie-ve me shfletues të veçantë të uebit, ato mund të gjenden në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

Informacioni i fëmijëve

Një pjesë tjetër e përparësisë sonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, marrin pjesë në dhe / ose monitorojnë dhe udhëzojnë veprimtarinë e tyre në internet.

ZERI.app nuk mbledh me vetëdije ndonjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13. Nëse mendoni se fëmija juaj ka siguruar këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë fuqimisht që të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona për të hiqni menjëherë një informacion të tillë nga të dhënat tona.

Vetëm politika e privatësisë në internet

Politika jonë e privatësisë vlen vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndanë dhe / ose mbledhin në ZERI.app. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për çdo informacion të mbledhur jashtë linje ose përmes kanaleve të ndryshme nga kjo faqe interneti.

Pëlqim

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni këtë rregull me politikën tonë të privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.